TV - Нека обсъдим най-подходящите за игра
- DETONATOR-M
- Console Master
- Регистриран преди: 14 години
TV - Нека обсъдим най-подходящите за игра
Идеята ми е следната - всеки да каже кой е най-изгодния ТВ- приемник за гейминг по отношение на цена/качество.
Например Jeru ми каза за един модел на "Sammsung",а именно SAMSUNG WS-32Z308P.На хартия въпросния телевизор подържа даже HDTV.На практика това става посредством чип-преобразувател ,а картината е трагична.Казвам го понеже го видях в "Техномаркет" в ЦУМ на 3-ия етаж.Даже го бяха изгасили понеже изглеждаше отврат.
За разлика от него новите плазми на "PANASONIC" от серията "Виера"за направо размазващи - осмо поколение екран с увеличен живот на дисплея (60 000 часа) и направо невероятна картина - цената обаче е порязваща - 42 инча е около 6 000 лв.И ви казвам на HDD НЯМА ТАКОВА ИЗОБРАЖЕНИЕ ПРОСТО .Как ще му тича един "Х 360" не е истина просто
Например Jeru ми каза за един модел на "Sammsung",а именно SAMSUNG WS-32Z308P.На хартия въпросния телевизор подържа даже HDTV.На практика това става посредством чип-преобразувател ,а картината е трагична.Казвам го понеже го видях в "Техномаркет" в ЦУМ на 3-ия етаж.Даже го бяха изгасили понеже изглеждаше отврат.
За разлика от него новите плазми на "PANASONIC" от серията "Виера"за направо размазващи - осмо поколение екран с увеличен живот на дисплея (60 000 часа) и направо невероятна картина - цената обаче е порязваща - 42 инча е около 6 000 лв.И ви казвам на HDD НЯМА ТАКОВА ИЗОБРАЖЕНИЕ ПРОСТО .Как ще му тича един "Х 360" не е истина просто
FORZA "СКРИТА СИЛА" МЪДРЕВО !
- DETONATOR-M
- Console Master
КАТО Е БЕЗМИСЛЕНА ИЗТРИЙТЕ ТЕМАТА! - ПОНЕЖЕ МИ ПИСНА ОТ ЛАЙНАРИ - ПЕСЕМИСТИ И РАЗБИРАЧИ СМЯТАМ ДА НАПУСНА ФОРУМА.МНОГО ХОРА НЕ ВИЖДАТ ПО-ДАЛЕЧ ОТ СБОСТВЕНОТО СИ ЕГО.МОДЕРАТОРИТЕ СПАМВАТ ПОВЕЧЕ ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ ИЗ ПОСТОВЕТЕ- ИГАТИ!!!!
за МЕН ТЕМАТА ИМА СМИСЪЛ ПОНЕЖЕ МЕ ВЪЛНУВА ЛИЧНО.ЗАТОВА Е ФОРУМА -ДА ОБСЪДИМ НЕЩАТА КОИТО НИ ВЪЛНУВАТ.АКО ТЕБ НЕЩО НЕ ТИ ХАРЕСВА ,МИ ЗАМЪЛЧИ СИ.И МЕН ЕДНА КАМАРА НЕЩА НЕ МИ ВЛИЗАТ В КРЪВНАТА ГРУПА НО НЕ СЪМ ПРАВИЛ СПАМ.ПИША ТАМ КЪДЕТО ИМАМ ИНТЕРЕС - ТОВА Е ЕЛЕМЕНТАРНО ВЪЗПИТАНИЕ И ДЪРЖАНЕ.ОБИДНО Е АЗ ДА ТЕ УЧА НА ТОВА. МИР
Айде по спокойно с CAPS-a. b081 не е от вчера във форума така че ако нещо те е изнервило не си го изкарвай на него и спазвай нететикета
cain
за МЕН ТЕМАТА ИМА СМИСЪЛ ПОНЕЖЕ МЕ ВЪЛНУВА ЛИЧНО.ЗАТОВА Е ФОРУМА -ДА ОБСЪДИМ НЕЩАТА КОИТО НИ ВЪЛНУВАТ.АКО ТЕБ НЕЩО НЕ ТИ ХАРЕСВА ,МИ ЗАМЪЛЧИ СИ.И МЕН ЕДНА КАМАРА НЕЩА НЕ МИ ВЛИЗАТ В КРЪВНАТА ГРУПА НО НЕ СЪМ ПРАВИЛ СПАМ.ПИША ТАМ КЪДЕТО ИМАМ ИНТЕРЕС - ТОВА Е ЕЛЕМЕНТАРНО ВЪЗПИТАНИЕ И ДЪРЖАНЕ.ОБИДНО Е АЗ ДА ТЕ УЧА НА ТОВА. МИР
Айде по спокойно с CAPS-a. b081 не е от вчера във форума така че ако нещо те е изнервило не си го изкарвай на него и спазвай нететикета
cain
FORZA "СКРИТА СИЛА" МЪДРЕВО !
Точно понеже става въпрос за много кинти в темата има смисъл, при това - ГОЛЯМ! Аз лично, нямам намерение да дам 1000-1500 лв за ТВ и после да се чувствам преебан, понеже не съм знаел какво точно купувам.b081 написа:Но иначе темата е малко безсмислена, защото телевизор не се купува току-така. Инвестиция от 600 до 1600 лв. не се прави всеки ден.
Та... по темата...
Какво ще рече, че е през чип-преобразувател? Хич не съм наясно с тия работи, пък в net-а на мога да намеря нито едно ревю на въпросното тв.
И друго - на скапания ни пазар предлага ли се изобщо някакъв HDTV (освен горепосочения), който да не е LCD, Plasma, Rear-Projection и прочее, а "обикновено" CRT?
- samfisher5
- Контакти:
- Console Fanatic
и аэ мисля че темата е 100% эадължителна
та по въпроса искам да попитам понеже не раэбирам почти нищо от тв-та имам у нас мисля ето тоэи http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09005229
та искам да попитам това тв от ново поколение и дали ша има видима раэлика при пс2 щото аэ си мисла че има голяма ама се си мисля че така ми се струва
не ме питайте эащо съм го купил беэ да се интересувам понеже не съм го купувал

та по въпроса искам да попитам понеже не раэбирам почти нищо от тв-та имам у нас мисля ето тоэи http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09005229
та искам да попитам това тв от ново поколение и дали ша има видима раэлика при пс2 щото аэ си мисла че има голяма ама се си мисля че така ми се струва
не ме питайте эащо съм го купил беэ да се интересувам понеже не съм го купувал

Трябва да си наистина много доверчив и много глупав да хвърлиш 500-до-1500 лв. по препоръка на 15-до-25-годишни хлапета от форум за игри, повечето от които само се надпреварват да трупат брой мнения. Колко от вас сами са си изработили и купили телевизор?
Ако наистина си търсиш информация, съвет или "разбирачи" има специализирани сайтове за ревюта и форуми за техника. Също така нищо не може да замести личната оценка (на място, в магазина, пред телевизора).
ПП: Не искам да обиждам никого, но ако още някой иска да ми се цупи -- моля. Ако някой иска да си ходи -- моля.
Ако наистина си търсиш информация, съвет или "разбирачи" има специализирани сайтове за ревюта и форуми за техника. Също така нищо не може да замести личната оценка (на място, в магазина, пред телевизора).
ПП: Не искам да обиждам никого, но ако още някой иска да ми се цупи -- моля. Ако някой иска да си ходи -- моля.
значи , виждал сам Много ЛГ-ТА с пуснати на тях Пс2ки и хбохсове и Деамкасти , различни видове поне 8-9 !! всички работят перфектно.. Наскоро гледах и некаф широкоекранен ма непомня лг или самсунг беше , и имаше некви проблеми ма и тях ен ги помня , на Епизоде на ТВ-то , тей че той да сподели как е... че аз загубих спомен...
mi ot blizo i ot dale4e sma gi gledal i gledam , shoto polzvam LG i sam dovolen .. govorq za tv deto e okolo 23-25incha za okolo cena 250lv .. no vse pak e star TV we4e.. No moje i da imash pravo ..cain написа:Аз лично плазма/LCD за гейм не бих си купил. Чел съм из форуми че правят мизерии. За по-малко пари можеш да си купиш добър CRT. +това като си купуваш телевизор го виж от растоянието което по принцип го гледаш за да не се окаже че пикселната решетка е видима.
A i otldeno Tv-to trebva da se gledam da ima i PAl i NTSC zadyljitelno ..
+ zadyljitelnite vhodowe na AU/VD + ANT + Scar BUksa .. da nqma oplakvaniq TV-to mi nqma SCar primerno ili AV/VD i tn.. mnogo vajno neshot sa tezi raboti ..
"той" ще бъде част от всеки дом по света до...
Не е баш от света на игрите, но е пряко свързано

LG представиха 102"-ов плазмен телевизор. Моделът има контраст 5000:1 и яркост 1000cd/m2. Според производителите му той ще бъде част от всеки дом по света до ... 2010 година ...

Re: "той" ще бъде част от всеки дом по света до...
Mike написа:Не е баш от света на игрите, но е пряко свързано![]()
LG представиха 102"-ов плазмен телевизор. Моделът има контраст 5000:1 и яркост 1000cd/m2. Според производителите му той ще бъде част от всеки дом по света до ... 2010 година ...

точно

Епа почти 7 годинки не са малкоRinaldo написа:http://audiovisual.kelkoo.co.uk/b/a/ps_ ... 27101.html
Samsung Plazma , 4 bona + 60000h 4asa jivot!

Аз пожелавам на секи да има по 1 такава плазма до 2010 ама ...
LITTLE SONA-MA-GUN
RAPAPAM-PAM RAPAPAM-PAM YO SONA-MA-GUN
Aко все още не знаете как да се обръщате към мен, обръщайте се с гръб !
Това за 60000 ч. живот може да е вярно, но също толкова е вярно, че на втората година яркостта пада с 50%, образа видимо помътнява и става много гадно. Плазмата си е обречена технология. По-обречена от CRT.Rinaldo написа:http://audiovisual.kelkoo.co.uk/b/a/ps_ ... 27101.html
100" progressive може да се постигне с много по-малко пари.
Нищо, важното, е че всеки се нахвърля на плазмите кат' ги види!bbb написа:Това за 60000 ч. живот може да е вярно, но също толкова е вярно, че на втората година яркостта пада с 50%, образа видимо помътнява и става много гадно. Плазмата си е обречена технология. По-обречена от CRT.Rinaldo написа:http://audiovisual.kelkoo.co.uk/b/a/ps_ ... 27101.html

Един познат ще си го купи скоро Самсунга, за това го постнах , вмомента чака и хбох360 да излезе след 3 дена и да му го пратят..Jeru написа:Нищо, важното, е че всеки се нахвърля на плазмите кат' ги види!bbb написа:Това за 60000 ч. живот може да е вярно, но също толкова е вярно, че на втората година яркостта пада с 50%, образа видимо помътнява и става много гадно. Плазмата си е обречена технология. По-обречена от CRT.Rinaldo написа:http://audiovisual.kelkoo.co.uk/b/a/ps_ ... 27101.html
Mмм аз мислех да си зимам такъв но пък има друг проблем лещатата ...Bobi написа:Абе нали имаше едни прочекторчета, излъчващи 3 цвята лъчи в бяло платно - те не са ли готини? Направо домашно кино, но... на тъмно
LITTLE SONA-MA-GUN
Подобни теми
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
Кой е онлайн
1 гост