Не си ме разбрал нещо... исках да кажа, че Зелдата е брутална, а Обливиън не ме изкефи изобщо.VergAllmighty написа:Какво не ти е харесало в Zelda Link's Awakening и какво трябва да доказва долния шот (ако трябва да доказва нещо).

Не си ме разбрал нещо... исках да кажа, че Зелдата е брутална, а Обливиън не ме изкефи изобщо.VergAllmighty написа:Какво не ти е харесало в Zelda Link's Awakening и какво трябва да доказва долния шот (ако трябва да доказва нещо).
http://www.glitterberri.com/a-link-to-t ... made-zeldaThe Men Who Made Zelda – Staff Interview
The following interview was taken from the official guidebook to the Japanese version of A Link to the Past, published in 1991 by Shogakukan. Special thanks to Rick Cressen of TCRF wiki for acting as my ALttP consultant.
А аз се бях притеснил, че съм единствения."I’ve never actually finished it," Aonuma told me. He elaborated:
"I almost feel like there’s still no game more difficult than it. Every time I try to play it I end up getting 'Game Over' a few too many times and giving up partway through. Certainly after playing the original Zelda for the first time, I didn’t ever think that I wanted to make a game like that."
Тук пише че имало и някакъв Сингъл Плейър.In the single-player mode, you control two Links. Switch which Link is active by pressing the L and R Buttons, or call the other Link to your side by pressing the X Button, to safely move around together solving puzzles and avoiding traps.
На wii-то ли я игра (понеже си писал ngc/wii)? Аз още си играя с 2Д Зелдите, нещо не съм намирал време напоследък, но те също си заслужават, да не ги пропуснеш и тях, ей!werk написа:Super Mario Galaxy 2 Wii
The Legend of Zelda: Twilight Princess NGC/Wii
Малко Зелда игри съм играл до сега и много скоро ще поправя грешката и все пак това е най-добрата която съм играл и също една от най-добрите игри ,които съм играл като цяло.Дано Skyward Sword се представи добре
1 гост