Естествено, че се прави за това! И естествено, че ще се възползва от хайпа. И в нито едно от двете няма нищо нередно, ако не сте напълно подвластни на някакви социални утопии.Okamijitsu написа:Моето мнение е ,че DS играта се прави ``просто за да я има`` и покрай хайпа с некст дженската версия да се продаде и някое копие от ДС варианта повече от очевадно е... ще дам един не много уместен пример но все пак ми е в главата Бандай Намко примерно сложиха стар уорс герой в SoulCalibur4 с думите ``мислим ,че starwars герой в soulcalibur ще си паснат идеално`` всеки от нас знае ,че това не е така а го направиха заради хайпа около Force Unleashed така и не само SoulCalibur феновете ще си вземат играта а и starwars зарибените... с няколко думи всичко опира до пари и хайпване на gamers
.
Първо - каквото ти каза и кайн. Второ - да се повторя и аз - по същата логика - не можеше да му направят и това, което стана с Warrior Within, която между впрочем ми е любимата игра от поредицата, въпреки цялостното откъсване от атмосферата на 1001 нощ.Не можеш да превърнеш игра,която при първоначлния си облик героя е падал при смъртта си от (примерно) 20 м и се е набучвал най-брутално на шипове (и всякакви други клопки и болезнени и смъртоносни случки),а сега да се твърди,че заглавието се връща към първоначалния си вид...още повече,че принца прилича на най-миловидния герой на Дисни!
Като толкоз ти се иска оригинал, дръпни си Classic версията от Xbox LA или пък за мобилен тел., ако още не си го направил, и като се хванеш за ръбче се самоубивай нарочно.
варп, ако не се казваше PoP, ти нямаше и да го пратиш при shovelware, защото а) нямаше да има хайп, от който да се оплаквате б) нямаше да има и "zomfg, what did they do to teh poor prince". О да, принца изглежда гей и тъпо, но пък играта има великолепна визия, нивата от филмчетата ми се струват разчупени и ако контрола е добър, може да е много повече от оня недоклатен "шедьовър" за Алтаир.Чудя се, колко ли апологети щеше да мобилизира най-новият shovelware, на един от водещите производители на shovelware, ако беше с друго заглавие?
А те да бяха само убисофт - покрай Wii и DS Нинтендо (и даже Square Enix) толкова много гардънуеър извадиха, само и само да се докопат до джоба на "нехардкор геймърите" и да се възползват от "омфг невероятните сензорни способности на конзолата", или пък тач скрийна и микрофона на хендхелда. Там тъкмо е най-големия хайп в момента по моему, без за конзолте до момента да е излязла и една игра, която да се доближава поне малко до гения и оригиналността на старите класики.